PAP / pzk
Żywność i napoje słodzone aspartamem są bezpieczne – zgodnie z ostatecznym nowym wnioskiem opublikowanym w dniu dzisiejszym (czwartek) wspólnie przez Światową Organizację Zdrowia (WHO) i Organizację Narodów Zjednoczonych ds. Wyżywienia i Rolnictwa (FAO).
Żywność i napoje słodzone aspartamem są bezpieczne – zgodnie z ostatecznym nowym wnioskiem opublikowanym w dniu dzisiejszym (czwartek) wspólnie przez Światową Organizację Zdrowia (WHO) i Organizację Narodów Zjednoczonych ds. Wyżywienia i Rolnictwa (FAO).
KAI / ms
Najnowszy raport ONZ na temat bezpieczeństwa żywnościowego wskazuje, że 820 mln ludzi na całym świecie cierpi z powodu niedożywienia.
Najnowszy raport ONZ na temat bezpieczeństwa żywnościowego wskazuje, że 820 mln ludzi na całym świecie cierpi z powodu niedożywienia.