Medonet/dm
Choć smażenie jajek wydaje się jedną z najprostszych czynności kulinarnych, wybór odpowiedniego tłuszczu ma kluczowe znaczenie. To właśnie on decyduje nie tylko o smaku, ale także o wpływie dania na nasze zdrowie. Onet przytacza słowa ekspertów, którzy mówią, jakie tłuszcze są dobre, a które lepiej omijać szerokim łukiem. 
Choć smażenie jajek wydaje się jedną z najprostszych czynności kulinarnych, wybór odpowiedniego tłuszczu ma kluczowe znaczenie. To właśnie on decyduje nie tylko o smaku, ale także o wpływie dania na nasze zdrowie. Onet przytacza słowa ekspertów, którzy mówią, jakie tłuszcze są dobre, a które lepiej omijać szerokim łukiem. 
TVN24 / Onet
Coraz częściej miejscy aktywiści protestują przeciwko betonowaniu rynków miast i miasteczek. Jeden z nich wykorzystał do tego patelnię. I usmażył jajecznicę. Na rynku w Krzeszowicach.
Coraz częściej miejscy aktywiści protestują przeciwko betonowaniu rynków miast i miasteczek. Jeden z nich wykorzystał do tego patelnię. I usmażył jajecznicę. Na rynku w Krzeszowicach.