Joseph Ratzinger "nigdy nie miał specjalnych wymogów kulinarnych, a kiedy mieszkał z bratem w Ratyzbonie, nieraz zadowalali się konserwami" - czytamy w książce Grzegorza Polaka "Nasz Benedykt czyli kwiatki Josepha Ratzingera". Jej autor dzieli się również zabawną historią o tym, jak przyszły papież Benedykt XVI poczęstował Jana Pawła II nieświeżymi kiełbaskami oraz wspomina o jego słabości do kotów.
Joseph Ratzinger "nigdy nie miał specjalnych wymogów kulinarnych, a kiedy mieszkał z bratem w Ratyzbonie, nieraz zadowalali się konserwami" - czytamy w książce Grzegorza Polaka "Nasz Benedykt czyli kwiatki Josepha Ratzingera". Jej autor dzieli się również zabawną historią o tym, jak przyszły papież Benedykt XVI poczęstował Jana Pawła II nieświeżymi kiełbaskami oraz wspomina o jego słabości do kotów.
PAP / im
W wyrobach wędliniarskich często jemy zmielone kości, świńską skórę i tłuszcz - alarmuje "Gazeta Wyborcza".
W wyrobach wędliniarskich często jemy zmielone kości, świńską skórę i tłuszcz - alarmuje "Gazeta Wyborcza".
{{ article.published_at }}
{{ article.source.name }}
{{ article.source_text }}
{{ article.source.name }}
{{ article.source_text }}
{{ article.description }}
{{ article.description }}