Nasz genom może nie być przystosowany do pokarmów, które współcześnie spożywamy. I tak np. przereklamowany może być pozytywny wpływ produktów pszenicznych - opowiadał dr hab. Andrzej Tokarz podczas XVI Warszawskiego Festiwalu Nauki.
Nasz genom może nie być przystosowany do pokarmów, które współcześnie spożywamy. I tak np. przereklamowany może być pozytywny wpływ produktów pszenicznych - opowiadał dr hab. Andrzej Tokarz podczas XVI Warszawskiego Festiwalu Nauki.
Kto z nas nie przyjmował suplementu? Na lepszą pracę mózgu, poprawę kondycji skóry lub odporności, wspomaganie odchudzania, czy w trosce o to, by nie zabrakło nam jakiegoś ważnego pierwiastka (a nuż mamy niedobór?).
Kto z nas nie przyjmował suplementu? Na lepszą pracę mózgu, poprawę kondycji skóry lub odporności, wspomaganie odchudzania, czy w trosce o to, by nie zabrakło nam jakiegoś ważnego pierwiastka (a nuż mamy niedobór?).
PAP - Nauka w Polsce / slo
Wiele osób spożywa swój lunch wbijając wzrok w ekran komputera. Zwyczaj ten może jednak sprawiać, że nie zauważymy, gdy nasz apetyt zostanie zaspokojony i już wkrótce będziemy chcieli sięgnąć po kolejne przekąski - wynika z brytyjskich badań.
Wiele osób spożywa swój lunch wbijając wzrok w ekran komputera. Zwyczaj ten może jednak sprawiać, że nie zauważymy, gdy nasz apetyt zostanie zaspokojony i już wkrótce będziemy chcieli sięgnąć po kolejne przekąski - wynika z brytyjskich badań.
nestle.com / wab / slo
14 listopada w całej Polsce obchodzony jest Dzień Seniora. O tym, jakie powinny być zasady zdrowego odżywiania się osób starszych, kiedy należy zmieniać swoje nawyki żywieniowe, aby cieszyć się drugą młodością i o tym, czy warto w dojrzałym wieku przechodzić na wegetarianizm mówi Agnieszka Piskała, Specjalista ds. Żywienia z Nestlé Polska S.A.
14 listopada w całej Polsce obchodzony jest Dzień Seniora. O tym, jakie powinny być zasady zdrowego odżywiania się osób starszych, kiedy należy zmieniać swoje nawyki żywieniowe, aby cieszyć się drugą młodością i o tym, czy warto w dojrzałym wieku przechodzić na wegetarianizm mówi Agnieszka Piskała, Specjalista ds. Żywienia z Nestlé Polska S.A.
{{ article.published_at }}
{{ article.source.name }}
{{ article.source_text }}
{{ article.source.name }}
{{ article.source_text }}
{{ article.description }}
{{ article.description }}