- Na świecie, ale także i w Polsce panuje pewne umiłowanie do ekstremy, czyli do wpadania w skrajności. Pojawiają się mody, trendy żywieniowe, a ludzie bardzo lubią brnąć w różne utarte schematy, nie do końca interesując się czy one będą mądre, rozsądne w kontekście danej jednostki - mówi Wojciech Szczygieł, na co dzień trener personalny.
- Na świecie, ale także i w Polsce panuje pewne umiłowanie do ekstremy, czyli do wpadania w skrajności. Pojawiają się mody, trendy żywieniowe, a ludzie bardzo lubią brnąć w różne utarte schematy, nie do końca interesując się czy one będą mądre, rozsądne w kontekście danej jednostki - mówi Wojciech Szczygieł, na co dzień trener personalny.
Joanna Winiecka-Nowak
Dlaczego najbardziej popularne zboże w naszej kulturze miałoby nam szkodzić? Czy badania doktora Davisa są wiarygodne? Czy powinniśmy się bać glutenu?
Dlaczego najbardziej popularne zboże w naszej kulturze miałoby nam szkodzić? Czy badania doktora Davisa są wiarygodne? Czy powinniśmy się bać glutenu?
PAP / slo
Celiakia nie jest chorobą tylko małych dzieci i nigdy się z niej nie wyrasta, nawet po wielu latach stosowania diety - alarmuje Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej.
Celiakia nie jest chorobą tylko małych dzieci i nigdy się z niej nie wyrasta, nawet po wielu latach stosowania diety - alarmuje Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej.
{{ article.published_at }}
{{ article.source.name }}
{{ article.source_text }}
{{ article.source.name }}
{{ article.source_text }}
{{ article.description }}
{{ article.description }}