PAP / drr
Pierogi z serem i poziomkami zdobyły nagrodę jury podczas XI Festiwalu Pierogów w Krakowie. Według publiczności najsmaczniejsze były pierogi św. Marcina - z gęsiną i miętą. W tegorocznej edycji festiwalu uczestniczyło 14 restauracji.
Pierogi z serem i poziomkami zdobyły nagrodę jury podczas XI Festiwalu Pierogów w Krakowie. Według publiczności najsmaczniejsze były pierogi św. Marcina - z gęsiną i miętą. W tegorocznej edycji festiwalu uczestniczyło 14 restauracji.
PAP/ ad
Pierogów z różnym nadzieniem - z owocami, mięsem, warzywami czy kaszą - gotowanych, pieczonych i smażonych, będą mogli spróbować uczestnicy 10. Festiwalu Pierogów, który od środy do niedzieli odbywa się na Małym Rynku w Krakowie.
Pierogów z różnym nadzieniem - z owocami, mięsem, warzywami czy kaszą - gotowanych, pieczonych i smażonych, będą mogli spróbować uczestnicy 10. Festiwalu Pierogów, który od środy do niedzieli odbywa się na Małym Rynku w Krakowie.
PAP / drr
Już po raz dziewiąty na Małym Rynku w Krakowie w piątek rozpocznie się Festiwal Pierogów. W trzydniowej imprezie weźmie udział 13 restauracji. Atrakcjom kulinarnym będą towarzyszyć liczne konkursy i koncerty.
Już po raz dziewiąty na Małym Rynku w Krakowie w piątek rozpocznie się Festiwal Pierogów. W trzydniowej imprezie weźmie udział 13 restauracji. Atrakcjom kulinarnym będą towarzyszyć liczne konkursy i koncerty.
{{ article.published_at }}
{{ article.source.name }}
{{ article.source_text }}
{{ article.source.name }}
{{ article.source_text }}
{{ article.description }}
{{ article.description }}