apio / DEON.pl
Mięso z indyka, zwłaszcza pierś ma wyjątkowo niską zawartość tłuszczu, zaledwie 2%, a i te 2% to wartościowe wielonienasycone kwasy tłuszczowe. Dlatego dobrze, by indyk częściej gościł w naszej kuchni, w miejsce np. tak popularnej wieprzowiny. Dziś polecamy soczysty filet z indyka, pieczony w folii.
Mięso z indyka, zwłaszcza pierś ma wyjątkowo niską zawartość tłuszczu, zaledwie 2%, a i te 2% to wartościowe wielonienasycone kwasy tłuszczowe. Dlatego dobrze, by indyk częściej gościł w naszej kuchni, w miejsce np. tak popularnej wieprzowiny. Dziś polecamy soczysty filet z indyka, pieczony w folii.
{{ article.published_at }}
{{ article.source.name }}
{{ article.source_text }}
{{ article.source.name }}
{{ article.source_text }}
{{ article.description }}
{{ article.description }}