PAP / slo
Jagnięcina podhalańska jest coraz częściej serwowana przez restauratorów i doceniana przez konsumentów. To delikatne mięso ma wielką szansę na wypromowanie i spopularyzowanie poprzez wpisanie na europejską listę produktów tradycyjnych - uważa starosta tatrzański.
Jagnięcina podhalańska jest coraz częściej serwowana przez restauratorów i doceniana przez konsumentów. To delikatne mięso ma wielką szansę na wypromowanie i spopularyzowanie poprzez wpisanie na europejską listę produktów tradycyjnych - uważa starosta tatrzański.
Radisson Blu / DEON.pl
Jagnięcina na dwa sposoby z puree z marchewki - poleca Stanisław Bobowski, Szef Kuchni Radisson Blu
Jagnięcina na dwa sposoby z puree z marchewki - poleca Stanisław Bobowski, Szef Kuchni Radisson Blu
{{ article.published_at }}
{{ article.source.name }}
{{ article.source_text }}
{{ article.source.name }}
{{ article.source_text }}
{{ article.description }}
{{ article.description }}