Joanna Winiecka-Nowak
Dlaczego najbardziej popularne zboże w naszej kulturze miałoby nam szkodzić? Czy badania doktora Davisa są wiarygodne? Czy powinniśmy się bać glutenu?
Dlaczego najbardziej popularne zboże w naszej kulturze miałoby nam szkodzić? Czy badania doktora Davisa są wiarygodne? Czy powinniśmy się bać glutenu?
PAP / apio
Organizacje piekarzy chcą rozmawiać z ministrem rolnictwa Markiem Sawickim nt. sytuacji na rynku zbóż. W Polsce brakuje pszenicy konsumpcyjnej dobrej jakości, co przekłada się na ceny mąki. Oznacza to, że pieczywo będzie drożało.
Organizacje piekarzy chcą rozmawiać z ministrem rolnictwa Markiem Sawickim nt. sytuacji na rynku zbóż. W Polsce brakuje pszenicy konsumpcyjnej dobrej jakości, co przekłada się na ceny mąki. Oznacza to, że pieczywo będzie drożało.