PAP/dm
W ramach ostrzeżenia publicznego dotyczącego żywności GIS poinformował o wykryciu bakterii Salmonella na partii hamburgerów drobiowych marki Morliny. Spożycie produktu zanieczyszczonego pałeczką Salmonella może wywołać zatrucie pokarmowe.
W ramach ostrzeżenia publicznego dotyczącego żywności GIS poinformował o wykryciu bakterii Salmonella na partii hamburgerów drobiowych marki Morliny. Spożycie produktu zanieczyszczonego pałeczką Salmonella może wywołać zatrucie pokarmowe.
PAP/dm
Główny Inspektorat Sanitarny poinformował , że na skorupkach partii jaj dostępnych w popularnej sieci sklepów wykryto bakterie salmonelli.
Główny Inspektorat Sanitarny poinformował , że na skorupkach partii jaj dostępnych w popularnej sieci sklepów wykryto bakterie salmonelli.
{{ article.published_at }}
{{ article.source.name }}
{{ article.source_text }}
{{ article.source.name }}
{{ article.source_text }}
{{ article.description }}
{{ article.description }}