PAP Life / pk
Nie istnieje danie spaghetti alla bolognese - stwierdził kategorycznie mistrz włoskiej kuchni Massimo Bottura. Jest on właścicielem lokalu "Osteria Francescana" w Modenie, uznanego w zeszłym roku za najlepszą restaurację na świecie.
Nie istnieje danie spaghetti alla bolognese - stwierdził kategorycznie mistrz włoskiej kuchni Massimo Bottura. Jest on właścicielem lokalu "Osteria Francescana" w Modenie, uznanego w zeszłym roku za najlepszą restaurację na świecie.
PAP / drr
Po raz pierwszy słowo "pizza" pojawiło się w dokumencie z 997 r., a typowym daniem średniowiecza na terenie obecnej Italii była znana od starożytności zielona sałata z octem i oliwą. Tę nieznaną historię kulinarną przedstawiono w wydanej we Włoszech książce.
Po raz pierwszy słowo "pizza" pojawiło się w dokumencie z 997 r., a typowym daniem średniowiecza na terenie obecnej Italii była znana od starożytności zielona sałata z octem i oliwą. Tę nieznaną historię kulinarną przedstawiono w wydanej we Włoszech książce.
Po Palermo wszystko jest inne. Po Palermo jedzenie jest „jak picie wody, gdy już zakosztowało się wina”.
Po Palermo wszystko jest inne. Po Palermo jedzenie jest „jak picie wody, gdy już zakosztowało się wina”.
{{ article.published_at }}
{{ article.source.name }}
{{ article.source_text }}
{{ article.source.name }}
{{ article.source_text }}
{{ article.description }}
{{ article.description }}