dm
Nie trzeba być mistrzem kuchni, by zrobić tę tradycyjną polską potrawę. Placki ziemniaczane można jeść bez dodatków jako danie. Często serwuje się je z sosem mięsnym i ogórkiem, które dopełniają obiadowy zestaw. Przepis jest prosty i nie jest drogi.
Nie trzeba być mistrzem kuchni, by zrobić tę tradycyjną polską potrawę. Placki ziemniaczane można jeść bez dodatków jako danie. Często serwuje się je z sosem mięsnym i ogórkiem, które dopełniają obiadowy zestaw. Przepis jest prosty i nie jest drogi.
apio / DEON.pl
Chrupiące placki ziemniaczane z ostrym mięsno-paprykowym gulaszem. Pożywne i rozgrzewające. Genialne na obiad, kolację czy spotkanie w towarzyskim gronie. Polecamy!
Chrupiące placki ziemniaczane z ostrym mięsno-paprykowym gulaszem. Pożywne i rozgrzewające. Genialne na obiad, kolację czy spotkanie w towarzyskim gronie. Polecamy!
slo
Jesień to dobra pora placki ziemniaczane. Placki to prosta, klasyczna potrawa, którą można urozmaicić różnymi dodatkami - dziś proponujemy je z wędzonym łososiem i śmietaną.
Jesień to dobra pora placki ziemniaczane. Placki to prosta, klasyczna potrawa, którą można urozmaicić różnymi dodatkami - dziś proponujemy je z wędzonym łososiem i śmietaną.