Nikt nie wyobraża sobie Świąt Wielkanocnych bez tradycyjnego, staropolskiego żuru. Podawany z jajkiem, kiełbasą i chrzanem może być smacznym daniem, które zagości na naszych wielkanocnych stołach. Co więcej, przepis na żurek jest znacznie prostszy niż się może wydawać.
Nikt nie wyobraża sobie Świąt Wielkanocnych bez tradycyjnego, staropolskiego żuru. Podawany z jajkiem, kiełbasą i chrzanem może być smacznym daniem, które zagości na naszych wielkanocnych stołach. Co więcej, przepis na żurek jest znacznie prostszy niż się może wydawać.
apio / DEON.pl
Na wielkanocne śniadanie proponujemy kilka rodzajów jaj faszerowanych. Pyszne i kolorowe, będą przysmakiem i ozdobą świątecznego stołu.
Na wielkanocne śniadanie proponujemy kilka rodzajów jaj faszerowanych. Pyszne i kolorowe, będą przysmakiem i ozdobą świątecznego stołu.
{{ article.published_at }}
{{ article.source.name }}
{{ article.source_text }}
{{ article.source.name }}
{{ article.source_text }}
{{ article.description }}
{{ article.description }}