s. Anastazja Pustelnik FDC / slo
Przepisy na przetwory - napisane prostym, współczesnym językiem, są użyteczne i smakowite, więcej - pozwalają na rozkoszowanie się dziełem własnych rąk, przetworami, które w słoikach i słojach będą czekały na zimę... ale jak fachowo "zabrać się" za przetwory? Siostra Anastazja radzi!
Przepisy na przetwory - napisane prostym, współczesnym językiem, są użyteczne i smakowite, więcej - pozwalają na rozkoszowanie się dziełem własnych rąk, przetworami, które w słoikach i słojach będą czekały na zimę... ale jak fachowo "zabrać się" za przetwory? Siostra Anastazja radzi!
S. Anastazja / DEON.pl / apio
Botwinka. Zaprawmy ją teraz w słoikach, a będziemy mogli cieszyć podniebienie młodymi buraczkami przez cały rok. Doskonała na ciepło i zimno. Na barszczyk i chłodnik. Pyszna i zdrowa jako dodatek do sałatek. Przepis ze spiżarni Siostry Anastazji.
Botwinka. Zaprawmy ją teraz w słoikach, a będziemy mogli cieszyć podniebienie młodymi buraczkami przez cały rok. Doskonała na ciepło i zimno. Na barszczyk i chłodnik. Pyszna i zdrowa jako dodatek do sałatek. Przepis ze spiżarni Siostry Anastazji.
{{ article.published_at }}
{{ article.source.name }}
{{ article.source_text }}
{{ article.source.name }}
{{ article.source_text }}
{{ article.description }}
{{ article.description }}