Mamy właśnie najlepszy czas na kiszenie ogórków małosolnych. Sprawdźcie, jak smakuje ten przysmak przygotowany według przepisu dr Ewy Dąbrowskiej.
Mamy właśnie najlepszy czas na kiszenie ogórków małosolnych. Sprawdźcie, jak smakuje ten przysmak przygotowany według przepisu dr Ewy Dąbrowskiej.
Skuś się i wypróbuj przepis według dr Ewy Dąbrowskiej na smaczną kiszoną czerwoną kapustę.
Skuś się i wypróbuj przepis według dr Ewy Dąbrowskiej na smaczną kiszoną czerwoną kapustę.
s. Anastazja Pustelnik FDC / slo
Przepisy na przetwory - napisane prostym, współczesnym językiem, są użyteczne i smakowite, więcej - pozwalają na rozkoszowanie się dziełem własnych rąk, przetworami, które w słoikach i słojach będą czekały na zimę... ale jak fachowo "zabrać się" za przetwory? Siostra Anastazja radzi!
Przepisy na przetwory - napisane prostym, współczesnym językiem, są użyteczne i smakowite, więcej - pozwalają na rozkoszowanie się dziełem własnych rąk, przetworami, które w słoikach i słojach będą czekały na zimę... ale jak fachowo "zabrać się" za przetwory? Siostra Anastazja radzi!