Radisson Blu / DEON.pl
Smażone wątróbki drobiowe na tarcie z zielonych jabłek - poleca Stanisław Bobowski, Szef Kuchni Radisson Blu.
Smażone wątróbki drobiowe na tarcie z zielonych jabłek - poleca Stanisław Bobowski, Szef Kuchni Radisson Blu.
Radisson Blu / DEON.pl
Rillettes z łososia z piklowanymi ogórkami - poleca Stanisław Bobowski, Szef Kuchni Radisson Blu.
Rillettes z łososia z piklowanymi ogórkami - poleca Stanisław Bobowski, Szef Kuchni Radisson Blu.
Radisson Blu / DEON.pl
Jagnięcina na dwa sposoby z puree z marchewki - poleca Stanisław Bobowski, Szef Kuchni Radisson Blu
Jagnięcina na dwa sposoby z puree z marchewki - poleca Stanisław Bobowski, Szef Kuchni Radisson Blu
{{ article.published_at }}
{{ article.source.name }}
{{ article.source_text }}
{{ article.source.name }}
{{ article.source_text }}
{{ article.description }}
{{ article.description }}