apio / DEON.pl
Makaron to doskonała podstawa dla wielu potraw, dań i sałatek. Wybornie łączy się z wieloma składnikami, pozwalając rozkoszować się bogactwem smaków. Dziś bardzo prosty przepis na makaron penne z ziołami, pomidorami i fetą.
Makaron to doskonała podstawa dla wielu potraw, dań i sałatek. Wybornie łączy się z wieloma składnikami, pozwalając rozkoszować się bogactwem smaków. Dziś bardzo prosty przepis na makaron penne z ziołami, pomidorami i fetą.
apio / DEON.pl
Za oknami upał, nie mamy ochoty na długie przygotowywanie potraw i jedzenie ciężkich rzeczy. Proponujemy więc szybki i lekki obiad - spaghetti z tuńczykiem - w sam raz na letnie popołudnie.
Za oknami upał, nie mamy ochoty na długie przygotowywanie potraw i jedzenie ciężkich rzeczy. Proponujemy więc szybki i lekki obiad - spaghetti z tuńczykiem - w sam raz na letnie popołudnie.
apio / DEON.pl
Dziś prosty i szybki przepis dla wszystkich, którzy kochają makarony. Świetny na obiad lub kolację. Polecamy!
Dziś prosty i szybki przepis dla wszystkich, którzy kochają makarony. Świetny na obiad lub kolację. Polecamy!
apio / DEON.pl
Dziś małe co nieco, by urozmaicić tak popularne u nas kanapki. Doskonała pasta z makreli i selera będzie świetnym dodatkiem do pieczywa.
Dziś małe co nieco, by urozmaicić tak popularne u nas kanapki. Doskonała pasta z makreli i selera będzie świetnym dodatkiem do pieczywa.
apio / DEON.pl
Podstawą sosu carbonara są: wędzony boczek, jajka i ser. W różnych częściach Włoch przyrządza się go w różny sposób. Proponujemy wersję ze śmietaną. Przepis łatwy i szybki, a spaghetti doskonałe!
Podstawą sosu carbonara są: wędzony boczek, jajka i ser. W różnych częściach Włoch przyrządza się go w różny sposób. Proponujemy wersję ze śmietaną. Przepis łatwy i szybki, a spaghetti doskonałe!
PAP / slo
Koneserzy przekąsek i amatorzy kornwalijskiego "pasty" (w słownikowym znaczeniu pasztecika, w rzeczywistości przerośniętego krewnego pieroga) zjechali na weekend do St Austell w Kornwalii na pierwszy światowy festiwal tego przysmaku.
Koneserzy przekąsek i amatorzy kornwalijskiego "pasty" (w słownikowym znaczeniu pasztecika, w rzeczywistości przerośniętego krewnego pieroga) zjechali na weekend do St Austell w Kornwalii na pierwszy światowy festiwal tego przysmaku.
apio / DEON.pl
Czy przypuszczaliście, że przyrządzenie domowego sosu napoli nie trwa dłużej niż tego z torebki? A różnica zasadnicza. Spróbujcie, warto. A spaghetti z doskonałym sosem pomidorowym, parmezanem i bazylią... nie do przecenienia!
Czy przypuszczaliście, że przyrządzenie domowego sosu napoli nie trwa dłużej niż tego z torebki? A różnica zasadnicza. Spróbujcie, warto. A spaghetti z doskonałym sosem pomidorowym, parmezanem i bazylią... nie do przecenienia!
apio / DEON.pl
Długie, jędrne makaronowe wstążki,w gęstym śmietanowym sosie, z grzybami duszonymi w winie... czy może być coś lepszego? Dla wszystkich smakoszy kuchni włoskiej i makaronów. Polecamy!
Długie, jędrne makaronowe wstążki,w gęstym śmietanowym sosie, z grzybami duszonymi w winie... czy może być coś lepszego? Dla wszystkich smakoszy kuchni włoskiej i makaronów. Polecamy!
apio / DEON.pl
Szybkie, przepyszne danie, które kusi świeżością i kolorami. Z pewnością zasmakuje wszystkim fanom makaronów i owoców morza.
Szybkie, przepyszne danie, które kusi świeżością i kolorami. Z pewnością zasmakuje wszystkim fanom makaronów i owoców morza.
apio / DEON.pl
Lasagne, lazania - to tradycyjne danie włoskie, które przyjęło się niemal na całym świecie. Szerokie płaty makaronu, przekładane różnorodnymi nadzieniami, sosami i serem. My wybraliśmy najbardziej tradycyjną lazanię - z mięsem, sosem pomidorowym i sosem beszamelowym. Pychotka.
Lasagne, lazania - to tradycyjne danie włoskie, które przyjęło się niemal na całym świecie. Szerokie płaty makaronu, przekładane różnorodnymi nadzieniami, sosami i serem. My wybraliśmy najbardziej tradycyjną lazanię - z mięsem, sosem pomidorowym i sosem beszamelowym. Pychotka.
apio / DEON.pl
Cannelloni to tradycyjna propozycja z kuchni włoskiej. Makaronowe rurki o średnicy ok. 3 cm można nadziewać najprzeróżniejszymi farszami. Dziś proponujemy canelloni nadziewane serem ricotta i szpinakiem, zapiekane w sosie pomidorowym. Przepyszne!
Cannelloni to tradycyjna propozycja z kuchni włoskiej. Makaronowe rurki o średnicy ok. 3 cm można nadziewać najprzeróżniejszymi farszami. Dziś proponujemy canelloni nadziewane serem ricotta i szpinakiem, zapiekane w sosie pomidorowym. Przepyszne!
{{ article.published_at }}
{{ article.source.name }}
{{ article.source_text }}
{{ article.source.name }}
{{ article.source_text }}
{{ article.description }}
{{ article.description }}