apio / DEON.pl
Makaron to doskonała podstawa dla wielu potraw, dań i sałatek. Wybornie łączy się z wieloma składnikami, pozwalając rozkoszować się bogactwem smaków. Dziś bardzo prosty przepis na makaron penne z ziołami, pomidorami i fetą.
Makaron to doskonała podstawa dla wielu potraw, dań i sałatek. Wybornie łączy się z wieloma składnikami, pozwalając rozkoszować się bogactwem smaków. Dziś bardzo prosty przepis na makaron penne z ziołami, pomidorami i fetą.
apio / DEON.pl
Za oknami upał, nie mamy ochoty na długie przygotowywanie potraw i jedzenie ciężkich rzeczy. Proponujemy więc szybki i lekki obiad - spaghetti z tuńczykiem - w sam raz na letnie popołudnie.
Za oknami upał, nie mamy ochoty na długie przygotowywanie potraw i jedzenie ciężkich rzeczy. Proponujemy więc szybki i lekki obiad - spaghetti z tuńczykiem - w sam raz na letnie popołudnie.
apio / DEON.pl
Dziś prosty i szybki przepis dla wszystkich, którzy kochają makarony. Świetny na obiad lub kolację. Polecamy!
Dziś prosty i szybki przepis dla wszystkich, którzy kochają makarony. Świetny na obiad lub kolację. Polecamy!
s. Anastazja / DEON.pl / apio
Któż z nas nie pamięta smaku rosołu z domowym makaronem? Był najlepszy na świecie! Jaka szkoda, że coraz rzadziej sami robimy makaron. Zwłaszcza, że jego przygotowanie nie jest ani trudne, ani nie zabiera dużo czasu. Dziś postanowiliśmy przypomnieć przepis na ten domowy specjał. Pomogła nam Siostra Anastazja.
Któż z nas nie pamięta smaku rosołu z domowym makaronem? Był najlepszy na świecie! Jaka szkoda, że coraz rzadziej sami robimy makaron. Zwłaszcza, że jego przygotowanie nie jest ani trudne, ani nie zabiera dużo czasu. Dziś postanowiliśmy przypomnieć przepis na ten domowy specjał. Pomogła nam Siostra Anastazja.
apio / DEON.pl
Podstawą sosu carbonara są: wędzony boczek, jajka i ser. W różnych częściach Włoch przyrządza się go w różny sposób. Proponujemy wersję ze śmietaną. Przepis łatwy i szybki, a spaghetti doskonałe!
Podstawą sosu carbonara są: wędzony boczek, jajka i ser. W różnych częściach Włoch przyrządza się go w różny sposób. Proponujemy wersję ze śmietaną. Przepis łatwy i szybki, a spaghetti doskonałe!
apio / DEON.pl
Niewiarygodnie proste i szybkie, a przede wszystkim niewiarygodnie pyszne danie. Przekonajcie się sami!
Niewiarygodnie proste i szybkie, a przede wszystkim niewiarygodnie pyszne danie. Przekonajcie się sami!
apio / DEON.pl
Długie, jędrne makaronowe wstążki,w gęstym śmietanowym sosie, z grzybami duszonymi w winie... czy może być coś lepszego? Dla wszystkich smakoszy kuchni włoskiej i makaronów. Polecamy!
Długie, jędrne makaronowe wstążki,w gęstym śmietanowym sosie, z grzybami duszonymi w winie... czy może być coś lepszego? Dla wszystkich smakoszy kuchni włoskiej i makaronów. Polecamy!
apio / DEON.pl
Szybkie, przepyszne danie, które kusi świeżością i kolorami. Z pewnością zasmakuje wszystkim fanom makaronów i owoców morza.
Szybkie, przepyszne danie, które kusi świeżością i kolorami. Z pewnością zasmakuje wszystkim fanom makaronów i owoców morza.
apio / DEON.pl
Lasagne, lazania - to tradycyjne danie włoskie, które przyjęło się niemal na całym świecie. Szerokie płaty makaronu, przekładane różnorodnymi nadzieniami, sosami i serem. My wybraliśmy najbardziej tradycyjną lazanię - z mięsem, sosem pomidorowym i sosem beszamelowym. Pychotka.
Lasagne, lazania - to tradycyjne danie włoskie, które przyjęło się niemal na całym świecie. Szerokie płaty makaronu, przekładane różnorodnymi nadzieniami, sosami i serem. My wybraliśmy najbardziej tradycyjną lazanię - z mięsem, sosem pomidorowym i sosem beszamelowym. Pychotka.
Po Palermo wszystko jest inne. Po Palermo jedzenie jest „jak picie wody, gdy już zakosztowało się wina”.
Po Palermo wszystko jest inne. Po Palermo jedzenie jest „jak picie wody, gdy już zakosztowało się wina”.
apio / DEON.pl
Cannelloni to tradycyjna propozycja z kuchni włoskiej. Makaronowe rurki o średnicy ok. 3 cm można nadziewać najprzeróżniejszymi farszami. Dziś proponujemy canelloni nadziewane serem ricotta i szpinakiem, zapiekane w sosie pomidorowym. Przepyszne!
Cannelloni to tradycyjna propozycja z kuchni włoskiej. Makaronowe rurki o średnicy ok. 3 cm można nadziewać najprzeróżniejszymi farszami. Dziś proponujemy canelloni nadziewane serem ricotta i szpinakiem, zapiekane w sosie pomidorowym. Przepyszne!
apio / DEON.pl
Pyszna sałatka z tuńczykiem i makaronem penne, której ciekawego smaku dodają brzoskwinie i rukola. Doskonały przepis na letnie dni!
Pyszna sałatka z tuńczykiem i makaronem penne, której ciekawego smaku dodają brzoskwinie i rukola. Doskonały przepis na letnie dni!
{{ article.published_at }}
{{ article.source.name }}
{{ article.source_text }}
{{ article.source.name }}
{{ article.source_text }}
{{ article.description }}
{{ article.description }}